Home Morsomme eventerPakkeliste for deg som skal reise på festival!

Pakkeliste for deg som skal reise på festival!

Å reise på festival er for mange forbundet med en årlig begivenhet. Sol, sommer og god musikk er en fantastisk kombinasjon, og et festivalbesøk blir som regel en opplevelse man husker. Når man skal reise på festival, så trenger man å ha med seg en del utstyr. Samtidig ønsker man også å pakke sekken lettest mulig, og derfor kan det være lurt å sette av litt tid til å planlegge hva du bør ha med deg på festival. Det som kanskje er viktigst, er et telt å sove i.

Forhåpentligvis kan du forvente noen dager med sol og varmt vær under festivalen, men man må aldri glemme at været i Norden er svært ustabilt. Så hvis du for eksempel planlegger å dra på Roskilde eller Hove, er det veldig viktig at du pakker ned et telt som har høy vannsøyle. Hvis det plutselig skulle begynne å regne, er det svært ødeleggende for oppholdet hvis teltet du sover i, blir gjennomvått. I tillegg til et ordentlig telt, trenger du et liggeunderlag og en sovepose. Soveposen bør være tilpasset et mildere klima, men bør samtidig være pustende og vannavstøtende.

Det er også viktig for mange å se bra ut når man er på festival, men man bør ikke la dette gå ut over komforten. Gode sko er en nødvendighet, ettersom man ofte ender opp med å stå eller gå en hel dag. Støvler holder deg tørr hvis det skulle bli en regnfylt festivalopplevelse. Du bør også satse på et par varme plagg hvis kveldene skulle bli kjølige, og husk selvfølgelig også bikinien! Av annet utstyr kan det være lurt å pakke stormkjøkken for å unngå å bruke så mye penger. Festivalmat smaker nok godt, men er ofte veldig dyrt. Du kan derfor spare mye penger ved å lage dine egne måltider.