Home Morsomme eventerOktoberfestivalen 2015

Oktoberfestivalen 2015

I år er det klart for den 182. Oktoberfesten i München. Allerede fra januar kunne du finne reklameplakater for festivalen. Designet i år er av et velkjent ølkrus i mange farger. I løpet av festivalens 16 dager drikkes det seks millioner liter øl. Allerede på åpningsseremonien er det duket for flere høydepunkter. Ølteltene er på plass tidlig og klare til å starte tappingen klokken 12 på formiddagen. Alle de seks største bryggeriene er representerte med hvert sitt øltelt.

På åpningsseremonien deltar politikere og andre viktige personer, samt verter som representerer messeområdet. Dersom du ikke velger sitteplass er dette arrangementet gratis for publikum. Gjennom de resterende dagene kan du oppleve en flott kostymeparade, karuseller og ikke minst en fyllefest uten like. Gay Sunday kan du få med deg 20. september som er en fargerik opplevelse. Egne familiedager til reduserte priser er det også på festivalen. Underveis vil det selvfølgelig være mulig å få med seg utallige ompa-ompaband.

Det hele avsluttes med en tradisjonell kanonskyting siste dagen, og da er det bare å vente til neste år og en ny, innholdsrik festival. Er det for lenge å vente, kan man få med seg Spring Festival. I måneskiftet april/mai da det er klart for Oktoberfestens lillesøster Theresenwiese.