Home Morsomme eventerLegenden Ozzy Osbourne

Legenden Ozzy Osbourne

Sjansen er stor for at du har hørt om Ozzy Osbourne allerede. Det er ikke så rart – han er blant de større, mer suksessfulle artistene opp gjennom tidene. Han karakteriseres av sitt lange, svarte hår og sine sotede øyne, og er nok aller mest kjent for sin tid i heavy metal-gruppa Black Sabbath, der han var vokalist i mange år. Sammen med resten av gjengen i Black Sabbath ga han ut suksesslåter som Paranoid og Iron Man, og de har holdt mange konserter opp gjennom årene. Til tross for suksessen med Black Sabbath, har Ozzy også gjort det stort som soloartist.

Ozzy og solokarrieren

Selv om Ozzy Osbourne på mange måter fremstår som en hardbarka, litt skummel fyr, bærer tekstene hans preg av dype refleksjoner og mange følelser. Som soloartist fokuserte han stort på tekstene, og dette gjenspeiler seg i suksesslåten Dreamer, som er like aktuell i dag som da den ble gitt ut i 2001. Opp gjennom årene har Ozzy blitt et velkjent navn, og i tillegg til å levere god musikk har fans over hele verden fått følge han og familien hans gjennom TV-programmet The Osbournes. TV-serien ga et innblikk i hans og familiens liv, og i dag er hele familien kjente ansikter i media.

Ozzy er like aktuell i dag

Selv om Ozzy startet karrieren sin så tidlig som på 60-tallet, er han stadig like populær i dag, nesten 60 år senere. Fans over hele verden hyller ham, og både hans solosanger og sangene hans fra tiden i Black Sabbath spilles på strømmetjenester som Spotify og på YouTube hver dag. Fans kan bestille t-skjorter med bilde av ham på, og også casinoer, blant annet Videoslots, har bitt seg merke i populariteten hans. I dag kan du spille på en spilleautomat med Ozzy Osbourne-tema – søk på spillet her. At legenden Ozzy Osbourne vil fortsette å være populær i fremtiden er det ingen tvil om. Han har påvirket mange.